Bistro Mat med Stil ombord på SJ-tågen

När du reser med SJ-tågen kan du se fram emot en helt ny nivå av matupplevelse ombord. Med den senaste satsningen för att förnya restaurangvagnarna, har SJ introducerat sin Bistro meny som erbjuder ordnade SJ-mat till passagerare. Oavsett om du reser i första klass eller andra klass, kommer du att kunna njuta av läckra rätter tillagade med noggrant utvalda ingredienser och presenterade på ett stilfullt sätt.

Bistron SJ

Den nya Bistron ombord på SJ-tågen är designad för att ge dig en restaurangupplevelse även under dina resor. Med sin moderna och trivsamma atmosfär är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av god mat. Oavsett om du vill äta frukost, lunch eller middag, kommer Bistron att erbjuda dig ett brett utbud av välsmakande alternativ.

Bistron ombord på SJ-tågen är utrustad med bekväma sittplatser och ett vänligt personalteam som står redo att ta emot dig. Här kan du koppla av medan du avnjuter din måltid och njuter av den vackra utsikten som passerar utanför tågfönstret. Bistron erbjuder även möjligheten för affärsmöten eller att umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö.

SJ Bistro Meny

Den nyligen lanserade Bistro menyn ombord på SJ-tågen är skapad för att tillfredsställa alla smaker och behov. Oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariska alternativ, kommer du att hitta något som passar dig perfekt. Menyn uppdateras regelbundet för att garantera att du alltid får tillgång till de bästa rätterna med säsongens färska ingredienser.

För frukost kan du välja mellan läckra alternativ som omeletter, yoghurt och färsk frukt. För lunch och middag finns ett brett utbud av rätter såsom köttbullar med gräddsås och lingon, lax med romsås eller vegetariska pastarätter. Till dessert kan du välja mellan klassiska favoriter som chokladkaka eller pannacotta.

Beställning och Service

För att göra din resa så smidig som möjligt kan du beställa maten när du bokar ditt tågbiljett. Du kan även beställa i förväg via SJ:s hemsida eller genom att kontakta kundtjänst. På tåget kommer du att få serveras din måltid vid ditt sittplatsavsnitt av den vänliga personalen. Betalning sker direkt ombord med kort eller kontanter.

Servering i Första Klass

Reser du i första klass kommer din matservering att bli ännu mer exklusiv. På de nyrenoverade första klass-vagnarna erbjuds du ett ännu bredare utbud av gourmeträtter, utvalda viner och lyxiga desserter. Du kan också välja att njuta av en uppfriskande drink eller en kopp kaffe medan du bekvämt sitter i din första klass-stol.

SJ Restaurangvagn

Förutom Bistron erbjuder SJ också en traditionell restaurangvagn där du kan njuta av en mer avslappnad matupplevelse. Restaurangvagnen erbjuder en omfattande meny med en rad olika rätter, från hamburgare och sallader till färska bakverk och varma drycker. Oavsett vilken vagn du väljer, är maten ombord på SJ-tågen en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Ofte stillede spørgsmål

Vad finns det på SJ Bistro menyn?

SJ Bistro erbjuder ett varierat utbud av måltider och drycker, inklusive sallader, smörgåsar, varma rätter och läckra desserter. §

Kan jag beställa mat på förhand från SJs bistro?

Ja, du kan förbeställa din mat från SJ Bistro när du bokar din biljett eller senast 24 timmar innan avgång. §

Vilka typer av rätter erbjuder Bistron SJ?

Bistron SJ erbjuder ett brett utbud av rätter, från traditionell svensk husmanskost till internationella specialiteter. §

Finns det vegetariska alternativ på menyn?

Ja, SJ Bistro har ett urval av vegetariska och veganska rätter för dem som föredrar det. §

Var kan jag hitta Bistron SJ på tåget?

Bistron SJ finns i restaurangvagnen och du kan enkelt hitta den genom att följa skyltarna ombord på tåget. §

Vilka tider är Bistron SJ öppen under en resa?

Bistron SJ är vanligtvis öppen under hela resan och serverar mat och dryck för att göra din tågresa ännu bättre. §

Kan jag använda mitt SJ Prio-kort för att få förmåner på Bistron SJ?

Ja, som SJ Prio-medlem får du förmåner när du besöker Bistron SJ, inklusive rabatter och exklusiva erbjudanden. §

Anordnar SJ matservering på alla tåg?

Ja, SJ erbjuder matservering på de flesta av sina tåg, inklusive Bistron SJ, så att du kan njuta av en smakupplevelse under din resa. §

Finns det specialanpassade alternativ för personer med allergier eller kostrestriktioner?

Ja, SJ Bistro har alternativ för personer med olika kostbehov, inklusive glutenfria, laktosfria och allergivänliga alternativ. §

Kan jag betala med kontanter på Bistron SJ?

Nej, Bistron SJ accepterar endast betalning med kort eller digitala betalningsmetoder för en smidig och snabb köpupplevelse. §

Artiklen Bistro Mat med Stil ombord på SJ-tågen har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 18 anmeldelser